20/9/2022
|
Løgismose i Netto
Fiskeburger
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose fiskefrikadeller (laks eller torsk)
- 4 stk brioche burgerboller
- Lidt Løgismose smør
- 1 bøtte Løgismose flødeost med dild og citron
- Løgismose drueagurker
- Sprød salat
- 2 stk tomater
Sådan gør du
Step 1.
Varm en pande op med rigeligt smør. Lun fiskefrikadellerne i smørret, og læg dem til side. Skær briochebollerne over, og steg dem med skæresiden nedad i smørret på panden.
Step 2.
Skær hver fiskefrikadelle over på midten, og smør briochebollerne med flødeost på begge sider. Byg burgerne op med salat, fiskefrikadelle, tomat og syltede agurker.
Step 3.
Servér evt. med ristede kartofler.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Umuts TSO-chicken
Prøv Umut Sakaryas opskrift på General TSO-chicken med Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...Salat med mormordressing på rygeost
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...