31/5/2019
|
Løgismose i Netto,Magasin 5 2019
Marineret Løgismose kylling med kartoffelsalat
Sommeren er kommet, og det betyder, at grillen skal på overarbejde. Vi har gjort grill-arbejdet let og lavet en serie af udskæringer fra Løgismose kyllingen. Vores grill-serie består af Løgismose kyllingelår og overlår, marineret med citron, timian og rød peber, så det eneste du skal tænke på er at lægge dem på grillen, til skindet er sprødt og kødet saftigt og gennemstegt. Servér de grillede kyllingelår og overlår med en god kartoffelsalat. Marineret Løgismose kylling og klassisk kartoffelsalat er vores bud på en nem og skøn sommerret. Retten er med garanti et hit hos både børn og voksne og er tilmed nem at lave, så servér den roligt for hele familien en lun hverdagsaften.
Ingredienser
- Marinade
- 1 dl neutral olie
- 1 spsk Løgismose grovkornet sennep
- 2 spsk honning
- 1 tsk salt
- ½ citron
- Frisk timian
- Kylling og kartoffelsalat
- 1 kg nye kartofler
- 100 g mayonnaise
- 100 g Løgismose creme fraiche 18%
- 2 spsk Løgismose grovkornet sennep
- 1 bundt dild , hakket
- 2 pakker Løgismose marineret kyllingeoverlår eller -underlår
- 1 bundt persille , hakket
- 1 bundt purløg , hakket
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1.
Grill eller steg kyllingen på grillen eller i en forvarmet ovn ved 165 °C i 50 minutter.
Step 2.
Kog kartoflerne og køl dem af. Del de afkølet kartofler i halve.
Step 3.
Rør alle ingredienserne til kartoffelsalaten sammen, på nær kartoflerne, og smag til med salt og peber. Vend derefter kartoflerne med dressingen.
Step 4.
Servér kartoffelsalaten med kyllingen og evt. en frisk grøn salat.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Umuts TSO-chicken
Prøv Umut Sakaryas opskrift på General TSO-chicken med Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...Salat med mormordressing på rygeost
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...