31/3/2022
|
Magasin 2 2022
Østers med urter
Østers er – i al sin herlighed – allerbedst, når de serveres au naturel. Ifølge Magnus kan man nøjes med at servere sine østers med de urter, man har ved hånden. Ramsløg – eller blomsterne derfra –, vandkarse, skovsyre, spæde mælkebøtter, rødkløverblomster, sankthansurt, spansk kørvel eller lægekokleare er gode bud på urter, der går godt til østers. Tag for eksempel skovsyren, der på fornem vis kan erstatte citron og vinaigretten eller lægekoklearen, der med sin markante smag af peber og noter af karse giver mineraliteten og fedmen i østersen et raffineret modspil.
Ingredienser
- Østers
- Friske vilde urter
- Olivenolie
- Citron
Sådan gør du
Step 1
Åbn østers, anret med urter, dryp med olie og citron – og nyd det!
Tip
Køb dine østers hos Løgismose, Nordre Toldbod.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Mulle med ratatouille og basilikum
Rødmullen hører normalt til omkring Middelhavet, m...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...