Passionsfrugtsirup
Brug passionsfrugtsiruppen i kager, drinks eller på dit yndlingssurmælksprodukt om morgenen.
Ingredienser
- 85 g hvidvin
- 55 g hvidvin
- 25 g glukose
- 200 g passionsfrugtsaft (ca. 12 passionsfrugter)
- 450 g sukker
- 1 stk stor vaniljestang
Sådan gør du
Step 1.
Kog de 85 g hvidvin ind til det halve.
Step 2.
Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og tilsæt både vaniljekorn og -stang til den reducerede hvidvin, sammen med glukose, passionsfrugtsaft og sukker og bring det hele i kog.
Step 3.
Når siruppen er kogt ind til 1/3 tilsættes de resterende 55 gram hvidvin. Siruppen sigtes og hældes på en skoldet flaske.
Andre forslag
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...