20/10/2022
|
Løgismose i Netto
Pasta penne med sugo All'Arrabbiata
Sugo all'arrabbiata er en klassisk italiensk sauce baseret på solmodne tomater, hvidløg og en masse god olivenolie. Smagen af Italien og en familiefavorit, det temmelig sikkert spreder madglæde. Buon appetito.
Ingredienser
- 400 g pastapenne
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 1 håndfuld basilikum
- Løgismose olivenolie
- Parmesan
Sådan gør du
Step 1. Kog pastaen i rigeligt saltet vand.
Step 2. Varm Løgismose Pastasauce i en gryde.
Step 3. Vend pastaen med pastasauce, når pastaen er kogt al dente.
Step 4. Anret på et flot, stort fad, hæld olivenolie på, pynt med frisk basilikum og riv parmesan over.
Andre forslag
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...