Ravioli med salviesmør og tomatsalat
Ingredienser
- 500 g Ravioli af den bedste kvalitet du kan finde
- 50 g salvieblade snittet i tynde strimler
- 100 g Løgismose smør
- 400 g tomater i blandet farver og form
- 2 kugler mozzarella
- 1 bundt basilikum
- ½ dl Løgismose olivenolie
- Salt og peber
- 100 g parmesan
Sådan gør du
Step 1
En gryde med 3 liter vand og en lille håndfuld salt bringes i kog.
Step 2
Imens smeltes smørret i en pande, når det bruser op og begynder at brune, tilsættes salvien og panden tages fra varmen. Smørret fortsætter i noget tid med at brune, så pas på det ikke får for meget varme.
Step 3
Tomaterne skæres i mundrette stykker, mozzarellaen drænes og rives i strimler.
Step 4
I en skål vendes tomat, mozzarella og halvdelen af basilikumbladende med olivenolien, lidt salt og peber. Anret og drys de sidste basilikumsblade på toppen.
Step 5
Kog raviolierne efter anvisningen på pakken.
Step 6
Tænd for varmen under smørret igen og vend de kogte ravioli heri. Anret med rigeligt friskrevet parmesan på toppen og servér tomatsalaten på siden.
Tip
I vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod har vi et skønt udvalg af de lækreste tomater i alverdens former og farver frisk fra markedet Rungis ved Paris.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Umuts TSO-chicken
Prøv Umut Sakaryas opskrift på General TSO-chicken med Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...Salat med mormordressing på rygeost
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...