Rødløgskompot
Perfekt på ostebordet.
Ingredienser
- 300 g balsamisk eddike
- 450 g brun farin
- 6 stk store rødløg
- 3 kviste timian
Sådan gør du
Step 1.
Kog eddike og farin sammen, tilsæt skiveskårne løg og timian og lad kompotten simre i ca. 30 minutter under låg, til løgene er helt møre.
Step 2.
Hæld kompotten på et skoldet sylte- eller henkogningsglas. Holder sig fint på køl i et par uger.
Andre forslag
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...