31/1/2022
|
Magasin 1 2022
Snegle med sprøde croutoner
Ingredienser
- 2 dåser franske snegle , kan købes hos Løgismose, Nordre Toldbod
- 200 g Løgismose smør
- 4 kviste estragon
- 4 kviste persille
- 4 fed hvidløg
- 75 ml pastis alt efter temperament
- 2 skiver daggammelt brød
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1. Hak estragon, persille og hvidløg fint. Rør krydderurter og hvidløg sammen med smør, og smag til med pastis, salt og peber.
Step 2. Dræn sneglene for væske, og læg dem i en kasserolle eller en ildfast skål. Dæk sneglene med smørblandingen, og bag dem i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter.
Step 3. Pluk brødet i rustikke stykker, og steg stykkerne gyldne i olivenolie.
Step 4. Anret sneglene med de sprøde croutoner, og dryp evt. med en smule frisk pastis inden servering.
Tip
Franske snegle kan købes hos Løgismose, Nordre Toldbod
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...