31/1/2022
|
Magasin 1 2022
Snegle med sprøde croutoner
Ingredienser
- 2 dåser franske snegle , kan købes hos Løgismose, Nordre Toldbod
- 200 g Løgismose smør
- 4 kviste estragon
- 4 kviste persille
- 4 fed hvidløg
- 75 ml pastis alt efter temperament
- 2 skiver daggammelt brød
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1. Hak estragon, persille og hvidløg fint. Rør krydderurter og hvidløg sammen med smør, og smag til med pastis, salt og peber.
Step 2. Dræn sneglene for væske, og læg dem i en kasserolle eller en ildfast skål. Dæk sneglene med smørblandingen, og bag dem i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter.
Step 3. Pluk brødet i rustikke stykker, og steg stykkerne gyldne i olivenolie.
Step 4. Anret sneglene med de sprøde croutoner, og dryp evt. med en smule frisk pastis inden servering.
Tip
Franske snegle kan købes hos Løgismose, Nordre Toldbod
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...