Svensk pølseret
Ingredienser
- 600 g små kartofler
- 2 stk rødløg
- 1 bakke blandede tomater
- 200 g pølser
- 1 håndfuld blandet salat og krydderurter
- Lidt høvlet herregårdsost
- Lidt olie
Sådan gør du
Step 1.
Vask kartoflerne og skær dem i halve. Pil løgene og skær dem i kvarte, vend i olie, krydr med salt og peber – kom i en passende bradepande. Stil dem i en forvarmet ovnen ved 180 grader i 25 min.
Step 2.
Vask tomaterne og skær dem i halve, vend i olie, salt og peber og fordel tomaterne ud over kartoflerne og giv det yderlig 15 min. Steg pølserne og skær dem op i 3 cm stykker – fordel over kartoflerne.
Step 3.
Vask salaten grundigt, slyng den fri for vand, marinér i lidt olie/eddike og anret i bradepanden lige før servering sammen med høvlet Herregårdsost.
Tip
Server evt. lidt god ketchup på siden.
Andre forslag
Umuts TSO-chicken
Prøv Umut Sakaryas opskrift på General TSO-chicken med Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...Salat med mormordressing på rygeost
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...