LØGISMOSE OPSKRIFTER
De bedste opskrifter fra Løgismoses univers af mad og vin udviklet af kyndige kokke gennem tiden. Gå på opdagelse i opskrifter med Løgismose kyllingen, vegetarretter, hverdagsmåltider og dem til fest. Opskrifter med fisk, skaldyr og rogn og opskrifter spækket med sæsonens råvarer. God fornøjelse!
Uanset hvor vi arbejder i Løgismose, så deler vi de samme værdier og den samme mission om at skabe livsglæde gennem måltidet.
FORRETTER
Se opskrifterne
Hovedretter
Se opskrifterne
Tilbehør
Se opskrifterne
Desserter
Se opskrifterne
OPSKRIFTER MED VORES YNDLINGSRÅVARER
OPSKRIFTER MED FISK
Se opskrifterne
OPSKRIFTER MED ASPARGES
Se opskrifterne
OPSKRIFTER MED KYLLING
Se opskrifterne
OPSKRIFTER MED SVAMPE
Se opskrifterne
SPIS EFTER SÆSON
VINTER
Se alle opskrifterne
FORÅR
Se alle opskrifterne
SOMMER
Se alle opskrifterne
EFTERÅR
Se alle opskrifterne
Når du overvejer, hvad du skal servere for dine middagsgæster – om det er gourmet, højtid eller blot onsdag – så tag udgangspunkt i årstiden.
Danske råvarer er naturligvis friskere, og standarderne ofte højere end rundt omkring i verden. Tilsvarende er CO2-printet lavere, når råvarerne dyrkes tættere på os og spises når de er i sæson.
Sæsonerne vil naturligvis overlappe hinanden. Eksempelvis kan vi være så heldige både at spise stenbiderrogn i starten af februar og stadig i slutningen af april. Ligeledes vil der være sæsoner, hvor stenbideren og dens hustru, kvabsoen, som hunnen rigtigt nok hedder, slet ikke besøger vores have for at gyde. Er du derfor i tvivl om sæsonens råvarer, så spørg din lokale grønthandler, fiskemand mm.
OPSKRIFTER FRA HELE VERDEN
ITALIENSKE MÅLTIDER
Se opskrifterne
FRANSKE MÅLTIDER
Se opskrifterne
DANSKE MÅLTIDER
Se opskrifterne
MÅLTIDER INSPIRERET AF DET ASIATISKE KØKKEN
Se opskrifterne
Et univers af smag, holdning & håndværk