15/5/2025
|
Magasin 2 2025
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehør med hvidløg og solmodne tomater på daggammelt brød.
Ingredienser
- 1 godt brød
- 400 g tomater
- 5 spsk Løgismose ekstra jomfruolivenolie
- 1 fed hvidløg
- 1 løg (salatløg, rødløg, zittauerløg, skalotteløg)
- 1 bundt basilikum
- 1 glas Løgismose oliven
- 1 citron
- ½ tsk sukker
- Salt
Sådan gør du
Step 1
Skær brødet i skiver og pensl med olivenolie. Grill eller bag brødet, indtil det er let sprødt, men fortsat blødt indeni.
Step 2
Skær tomater i mindre stykker og vend med olivenolie, finthakket hvidløg og løg, basilikum, oliven udkernet og skåret i tern og lidt citronsaft. Smag til med sukker og salt.
Step 3
Fordel tomaterne på det grillede brød og servér på en solrig dag.
Tip
Servér Løgismose kylligesteak til bruschetta med tomater. Den er lavet på udbenet lår af Løgismose kyllingen, og vi tør godt garantere, at du ikke kommer til at savne den klassiske grillbøf.
Andre forslag
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...