16/5/2022
|
Magasin 3 2022
Kartoffelsalat med hvide asparges
En lille æstetisk servering af en kartoffelsalat.
Har du ikke tid til at anrette så fint, kan du røre alle ingredienserne sammen og servere i en stor skål toppet med lidt ekstra af de grønne urter.
Ingredienser
- 600 g nye danske kartofler
- 1 flødeost med dild og citron
- 4 skrællede hvide asparges
- 8 radiser
- Dild og brøndkarse
- Evt. fjordrejer eller caviar
Sådan gør du
Step 1
Kog kartoflerne i masser af spilkogende vand tilsat en lille håndfuld salt i 9-10 min. Sluk blusset, og lad kartoflerne trække sig ’al dente’ i yderligere ca. 10 min. Køl kartoflerne ned, pil dem (eller lad vær) og halvér dem.
Step 2
Kom flødeosten på en sprøjtepose.
Step 3
Anret en lille salat med asparges, radiser og flødeosten – enten som tallerkenservering eller på et fad med alle ingredienserne.
Step 4
Fordel dild og brøndkarse på toppen, og servér med det samme.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...