Konditorens vaniljesirup
Her får du en god basisopskrift på vaniljesirup.
Prøv den i din iskaffe som kaffesirup, på din skyr til morgenmad eller som smagsforstærker i kager.
Ingredienser
- 500 g sukker
- 500 g vand
- 1 stk tør vaniljestang eller 1/3 frisk
Sådan gør du
Step 1
Kog alle ingredienserne langsomt op, til det tykner og køl derefter ned. Hæld siruppen på en skoldet flaske og den er klar til brug.
Step 2
Siruppen er oplagt i din iskaffe, som får tilført masser af sødme og smag fra den gode vanilje. Prøv også at toppe din skyr eller yoghurt med vaniljesiruppen og sprød topping – smagen er fantastisk!
Andre forslag
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...