1/4/2025
|
Magasin 1 2025
Kryddersild med rygeost
Løgismose kryddersild har noter af allehånde, kanel, appelsin og peber. Giv de krydrerede smage modspil med en fløjlsblød creme på økologisk sødmælksrygeost og knas fra ristede græskarkerner.
Ingredienser
- 1 glas Løgismose kryddersild
- 75 g Løgismose sødmælksrygeost
- 100 g Løgismose creme fraiche 18%
- 1 bundt purløg
- 50 g græskarkerner
- 2 spsk soya
- Salt og friskkværnet peber
- Smagsneutral olie
- Løgismose smør til brød
- 2 skiver godt rugbrød
Sådan gør du
Step 1
Rør rygeost og creme fraiche sammen i en skål og smag til med salt og friskkvernet peber. Sæt på køl.
Step 2
Varm olie på en pande ved middel varme og tilsæt græskarkerner. Vend hyppigt i kernerne til alle har et puf. Tilsæt soya og vend kernerne kontinuerligt til al soyaen er kogt væk. Hæld kernerne over på et fedtsugende papir, f.eks. køkkenrulle og afkøl.
Step 3
Snit purløg fint.
Step 4
Placér sild på en skive rugbrød smurt med smør. Anret en stor skefuld rygeostcreme på silden og drys med rigeligt purløg og soya-græskarkernerne.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...
Meunierestegt julerødspætte med sauce tatar
En god gammel klassiker – smørstegt fiskefilet serv...