Fakta
Koldhævede hvedekerneboller
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
Rustikke hvedekerneboller med udblødte hvedekerner, der giver en fyldig og saftig krumme med stor smag. Skorpen er sprød og toppet med blå birkes og sesam. Bollerne er æltet på base af hvedesurdej og koldhævet i 24 timer
Bag de frosne boller i ovnen ved 190 °C (varmluft) eller 200 °C (alm. ovn) i 7-11 min. Nyd dem lune på morgenbordet, i madpakken eller til sandwich med dit yndlingspålæg.
Ingredienser
HVEDEMEL
vand
GRAHAMSMEL *
surdej
9 % (vand, salt, surdejskultur, HVEDEMEL, FULDKORNSRUGMEL, GRAHAMSMEL, hvedekerner)
HVEDEKERNER *
blå birkes
SESAMFRØ *
HAVREFLAGER *
hørfrø
RUGFLAGER *
salt
(tilsat jod)
bagehjælpemiddel
(HVEDEMEL, vegetabilske emulgatorer (mono- og diglycerider af fedtsyrer), melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre), enzymer (hvede))
gær