Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
Koldhævede kerneboller
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
Lys kernebolle med frø og kerner, der giver en rig smag og saftig krumme. Skorpen er sprød med et godt bid. Kernebollerne er æltet på base af hvedesurdej og koldhævet i 24 timer
Bag de frosne boller i ovnen ved 190 °C (varmluft) eller 200 °C (alm. ovn) i 7-11 min. Nyd dem lune på morgenbordet, i madpakken eller til sandwich med dit yndlingspålæg.
Ingredienser
HVEDEMEL
vand
GRAHAMSMEL *
surdej
8 % (vand, salt, surdejskultur, HVEDEMEL, GRAHAMSMEL, FULDKORNSRUGMEL, HAVREFLAGER)
HAVREFLAGER *
græskarkerner
solsikkekerner
salt
(tilsat jod)
bagehjælpemiddel
(HVEDEMEL, vegetabilske emulgatorer (mono- og diglycerider af fedtsyrer), melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre), enzymer (hvede))
gær