Fakta
Koldhævet surdejsbaguette
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
Klassisk lys surdejsbaguette med en saftig krumme og sprød skorpe. Brødet er æltet på base af hvedesurdej og tilsat lidt grahamsmel for en lidt grovere struktur og fyldig smag. Koldhævet i 24 timer og slået op i hånden.
Bag den frosne baguette i ovnen ved 190 °C (varmluft) eller 200 °C (alm. ovn), i 7-11 min. Nyd baguetten som tilbehør til suppen, til tapas eller som sandwich med dit yndlingspålæg.
Ingredienser
HVEDEMEL
vand
GRAHAMSMEL *
surdej
9 % (vand, salt, surdejskultur, HVEDEMEL, GRAHAMSMEL, FULDKORNSHVEDEMEL, HAVREFLAGER)
salt
(tilsat jod)
bagehjælpemiddel
(vegetabilske emulgatorer (mono- og diglycerider af fedtsyrer), melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre), enzymer (hvede), HVEDEMEL)
gær