Fakta
- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserGavekortAlle vineOmråderBourgogneBordeauxRhôneSancerrePiemonteToscanaPomerolRibera del DueroLoireMoselVenetoMarlboroughCalifornienDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Mad
- Grej & Gaver
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingenKontaktJob hos Løgismose
- Opskrifter
- Butikker
Løgismose Danbo
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Økologisk, mellemlagret Danbo.
Smagsnoter: Mild smag af friske nødder og let syrlighed.
Opskriften til den fast modnede, mellemlagrede Løgismose Danbo går fire generationer tilbage, hvor mejerist Christian Aalund Olsen på det daværende Vejrup Andelsmejeri lagde grundstenen til osten. I dag bliver alle oste nænsomt sorteret af mejeristerne, og det sikrer, at hver enkelt ost har sin unikke karakteristika.
Brug Løgismose Danbo, hvor du lyster – gerne i en croissant med landskinke.
Osten fås også i skiver.
Ingredienser
Pasteuriseret MÆLK *
salt
MÆLKESYREKULTUR *
OSTELØBE *