Fakta
- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserGavekortAlle vineOmråderBourgogneBordeauxRhôneSancerrePiemonteToscanaPomerolRibera del DueroLoireMoselVenetoMarlboroughCalifornienDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Mad
- Grej & Gaver
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingenKontaktJob hos Løgismose
- Opskrifter
- Butikker
Påskeæg, stort - 35 flowpacks
239,-
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Beskrivelse
Stort Gult Påskeæg med to smagsvarianter i flowpacks:
Kiwano med Havtorn
Kiwano kendes også som hornmelon og er en eksotisk melontype fra Sydafrika. Dens varme gule farve matcher de smukke havtorn. Og mens kiwano byder på en frisk, sød smag, som minder om en kombination af citron og banan, kommer havtorn med et friskt og syrligt strejf. Den friske og lækre påskegule smag gør den oplagt til at runde den store påskefrokost af med.
Guanabana med Stikkelsbær
Guanabana vokser under varme himmelstrøg i Caribien, mens stikkelsbær dyrkes i det meste af Europa. Begge har de en smuk grøn farve, og tilsammen byder de på en sød, let syrlig smag. Guanabana bringer en smag af jordbær, æble og et strejf af citron med sig – en lækker smag, som fuldendes af den smule syre, der stadig er tilbage i de solmodne, søde stikkelsbær.
Ingredienser
Glukose-fruktosesirup
sukker
vand
majsstivelse
surhedsregulerende middel
(æblesyre, natriumcitrat, citronsyre)
naturlig aroma
flormelis
(sukker, kartoffelstivelse)
farve
(koncentreret stjernefrugtsaft)
kokosolie
Havtornpulver
overfladebehandlingsmiddel
(carnaubavoks)
Producent
Bag Wally and Whiz står Kristian Hansen, som i ren og skær forargelse over hvad de mange e-numre på standard-slikposer dækkede over, tilbage i 2015 gav sig i kast med at udvikle en vingummi helt uden kunstig smag og farve, samt uden animalske tilsætningsstoffer.