Uanset hvor vi arbejder i Løgismose, så deler vi de samme værdier og den samme mission om at skabe livsglæde gennem måltidet.
Bredt udvalg af vine
Dette felt skal ikke være obligatorisk
Altid gode priser
Dette felt skal ikke være obligatorisk
Fri levering ved køb af vin
Dette felt skal ikke være obligatorisk
Titel skal ikke være obligatorisk
Butikker
Butikker
Events
Kastanjer
LØGISMOSE I NETTO
Løgismose kyllingen
Vores kyllinger er opdrættet i fuld frihed og lever et rigtigt luksusliv i skovene omkring Les Landes ved Pyrenæerne.
Paris behøver ingen nærmere intro.
Det gør fænomenet vinbar heller ikke – dem har vi masser af herhjemme efterhånden. Også dem, som serverer naturvin.
• 1
Faktisk er der nogen, der siger, at koncentrationen af naturvinsbarer i København kun finder sit sidestykke i Paris. Men selv om vi kan få både barerne og vinen herhjemme, er der stadig en magi over Paris, som ikke kan erstattes.
Det er noget med duftene og lydene. Blandingen af benzinos, Chanel-parfume og filterløse cigaretter tilsat lyden af hidsige scootere, utålmodig dytten fra biler i kø, franske gloser, der smelter som smør i øregangene. Og lykken ved at slå sig ned i det vidunderlige kaos på en bar og bestille det første glas vin efter en lang rejse.
Man kan få sig et glas vin mange steder. Går man efter naturvin, er især det 11. arrondissement fuld af små, snedige steder, hvor stemningen er uformel og daset, men stadig naturligvis chik. Så er der alle caféerne og bistroerne, hvor man også altid kan slå sig ned og få ”un verre” – altså et glas. Jeg kan dog allerbedst lide at gå ind på en bar tabac, altså den slags bar, hvor der også er et tobaks- og avis-udsalg, oftest i zinkdiskens ene ende. Du kan kende den på det røde skilt, der hænger ud fra facaden og bogstaverne skrevet nedad:
T – A – B – A – C.
Finder du sådan én, er man næsten også garanteret noget autenticitet, som ellers godt kan være en sjælden vare i en international storby. Her kommer bloggerne sandsynligvis ikke, men det gør ham den gamle slidte med cigaretten i flaben og den lille hund med underbid – begge har været stamkunder i årevis.
Lad dig inspirere af efterårets råvarer
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Turen går til Møn
REJSEGUIDE TIL VIN OG MAD
Enkernes Champagne
Det perfekte vin og mad-match
Karl Johan, grønkål, blåmuslinger og havtaske - du kan næsten fange alle ingredienser selv i den danske natur. Vinen til serveringen bør være en Chablis. Chablis er kendetegnet ved en rank krop, høj syre, utrolig friskhed og mineralitet, der passer rigtig godt til saltsmagen fra muslingerne og markante smag fra Karl Johan-svampene. En vin, der giver et god modspil den fyldige ret.
Chablis 2020
Chablis er kendetegnet ved en rank krop, høj syre, utrolig friskhed og mineralitet, der passer rigtig godt til saltsmagen fra muslingerne og markante smag fra Karl Johan-svampene. En vin, der giver et god modspil den fyldige ret. Således kommer denne “åbner” med smukke aromaer af hvide blomster og citrus. Den er dirrende frisk, slet ikke spinkel og på ingen måde ”petit”, selvom det er det, der signaleres på etiketten. Vi står gerne på mål for at dette er klasser over det aller meste andet, der tilbydes fra appellationen! Domaine Schaller er en af de nye spillere i Chablis og allerede en såkaldt “Rising Star” angiveligt takket være at deres allerførste vin blev spottet af Guide Hachette hvilket angiveligt ledte til, at "La Revue du Vin de France" og "Wine Enthusiast" kom på sporet af projektet, og flere er på vej.
Måske du også kan lide..
0 resultater
test
Test cahe
Test beskrivelse