TEMA
GRILLAFTEN MED SMAGEN AF GODT HÅNDVÆRK
Lune, lange og lyse aftenener sætter grillen på overarbejde. Læg sæsonens grønt, fisk og skaldyr eller fritlevende Løgismose kylling på grillen, bland en skøn salat og servér iskolde øl eller lette, franske vine til.
SMID FRITLEVENDE KYLLING PÅ GRILLEN
Med udskæringer af Løgismose kylling, anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, mærket med 3 dyrevelfærdshjerter og bærende det franske kvalitetsstempel Label Rouge er måltidet tæt på fuldkomment. Find varianterne på hylden i Netto landet over, tænd op i grillen, lad kødet syde og duften af grill med dens minder om lyse aftener og hyggelige stunder med veltilberedt mad sprede sig – det er et øjeblik af ren lykke.
De bedste og mest velsmagende fødevarer skabes i tæt samspil med naturen. Dyr hører nu engang til i det fri og ikke indelukket i en hal. Derfor arbejder vi hos Løgismose også for at alle vores produkter skal afspejle den holdning
TIL SOMMERSALATEN
Sprøde salater er uundværligt til grillmiddagen, gerne nydt med Løgismose økologiske salattern, der fremstilles efter gamle håndværksmæssige traditioner i Løgismose mejeri på Fyn, så de opnår den helt rette smag og konsistens. Eller den ærkedanske klassiker rygeost, som udgør det nuancerede alternativ til creme fraiche og flødeost i en klassisk mormordressing på spæde salater. Er du mere til de friske smagsgivere, kan du sætte ekstra smag på sommersalaten med Løgismose økologiske salateddiker, der er oplagt som base i vinaigrette eller på grillede grøntsager.
KOKKETIPS
BLIV FERM TIL FISK PÅ GRILLEN
Det kan være svært at grille fisk, uden at kødet sidder fast på risten, bliver overtilberedt eller driller på anden vis. Med lidt god forståelse for fiskens særheder og opbygning kan du imidlertid opnå fantastiske resultater på grillen. Det kræver lidt øvelse, men når du har lært at mestre det, er det en sand fornøjelse at spise grillet fisk.
Skal din fladfisk grilles?
SANTÉ I FRANSKE DRUER
Om du serverer lyst kød, fisk, bøf eller grøntsager fra grillen, kan du med vores serie af franske vine altid finde vinen, der passer til. Den tydelige variation i både etiketfarve, vinstil og smag gør det nemt at navigere blandt vinene og finde den perfekte vin til grillmåltidet.
Dråber til de mange og til alle grillstunder
TILFØR SMAG
Skal bøffen, kyllingen, fisken eller grøntsagerne gives særlig god smag, kan du med fordel tilberede eller servere dem med vores flødeoste og pestoer til. Flødeostenes fløjlsbløde konsistens gør dem anvendelige som cremet element i dressingen eller prøv dem i en bagt bagekartoffel! Og så er pestoerne alle tiders til som marinade. Marinér eksempelvis Løgismose kyllingen i Pesto Arancione, en pesto af grillede peberfrugter, røget paprika, hvidløg og Grana Padano.