30/9/2022
|
Løgismose i Netto
Den ultimative dip til chips
Drop dipmixen fra supermarkedet – rør nemt din egen dip til chips og grøntsagsstænger på vores økologiske creme fraiche 18% og en masse urter.
Ingredienser
- 1 bæger Løgismose creme fraiche 18%
- ½ bundt dild
- ½ tsk Piment d’Espelette
- Salt
Sådan gør du
Step 1
Hak dild fint, og bland med creme fraiche, Piment d’Espelette og salt. Voilà – servér til dine favoritchips.
Andre forslag
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...