4/4/2024
|
Magasin 2 2024
Gilda
Gilda en bundtraditionel baskisk pinxto, som består af syltet chili, en oliven og en ansjos – nemmere bliver det ikke
Ingredienser
- 10 stk ansjosfileter
- 10 stk Løgismose økologiske grønne oliven
- 10 stk syltet chili
- 1 skalotteløg
- ½ bundt persille
- 10 stk tandstikker
Sådan gør du
Step 1
Skær skalotteløg fint.
Step 2
Fordel ansjos, oliven og chili på tandstikker.
Step 3
Anret på et fad eller i en skål og drys med persille og skalotteløg.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...