Rejer med knuste nye kartofler og skyrcreme
Ingredienser
- Rejer
- 200 g rejer , gerne søkogte eller fjordrejer
- Kartofler
- 400 g kartofler , brug de nye danske når sæsonen er til det
- Skyrcreme
- 150 g Løgismose skyr naturel eller skyrfraiche
- 50 g Løgismose piskefløde
- Salt og friskkværnet peber
- Urter
- 1 håndfuld blomsterkarse
- 1 håndfuld skolekarse
Sådan gør du
Kartofler
Step 1. Kog kartoflerne i en gryde med letsaltet vand. Hæld vandet fra og knus kartoflerne let ved hjælp af en gaffel.
Skyrcreme
Step 1. Rør skyr og fløde sammen og smag til med salt og peber.
Anretning
Step 1. Anret kartoflerne på en tallerken og fordel cremen udover. Pynt med rejer og masser af frisk karse, salt og peber.
Andre forslag
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Kryddersild med rygeost
Løgismose kryddersild har noter af allehånde, kanel, appelsin og peber. Giv de krydrerede smage m...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...