15/5/2025
|
Magasin 2 2025
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehør med hvidløg og solmodne tomater på daggammelt brød.
Ingredienser
- 1 godt brød
- 400 g tomater
- 5 spsk Løgismose ekstra jomfruolivenolie
- 1 fed hvidløg
- 1 løg (salatløg, rødløg, zittauerløg, skalotteløg)
- 1 bundt basilikum
- 1 glas Løgismose oliven
- 1 citron
- ½ tsk sukker
- Salt
Sådan gør du
Step 1
Skær brødet i skiver og pensl med olivenolie. Grill eller bag brødet, indtil det er let sprødt, men fortsat blødt indeni.
Step 2
Skær tomater i mindre stykker og vend med olivenolie, finthakket hvidløg og løg, basilikum, oliven udkernet og skåret i tern og lidt citronsaft. Smag til med sukker og salt.
Step 3
Fordel tomaterne på det grillede brød og servér på en solrig dag.
Tip
Servér Løgismose kylligesteak til bruschetta med tomater. Den er lavet på udbenet lår af Løgismose kyllingen, og vi tør godt garantere, at du ikke kommer til at savne den klassiske grillbøf.
Andre forslag
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sprøde svær, søde kastanjer og surkål
Efteråret i det sydlige Tyskland kalder på kraftfulde smage og tid til fordybelse om bordet.
...Strudel med græskar og salattern
Kürbisstrudel er en klassisk østrigsk efterårsvariant af salatost, en cremet ost, der smelter let...
Gratin Dauphinois og koteletter af dyreryg
Gratin Dauphinois – luksusudgaven af flødekartofler – fra det sydøstlige Frankrig får dybde af ef...
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...