31/1/2022
|
Magasin 1 2022
Frølår med friteret persille og citron
Ingredienser
- Frølår med friteret persille og citron
- 1 kg franske frølår
- 100 g hvedemel
- 100 g smør
- ½ l smagsneutral olie
- 1 bakke kruspersille
- 1 citron
- Salt og peber
Sådan gør du
Sådan gør du
Bland hvedemel med salt og peber. Vend frølårene heri.
Steg frølårene på en pande med smør ca. 2-3 min på hver side ved middel varme, til de er gyldne og gennemstegte.
Varm neutral olie op til 170 °C i en høj gryde, og fritér persillen, til den er sprød.
Anret frølårene på et fad med friteret persille og citronbåde.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...