16/5/2022
|
Magasin 3 2022
Grillede gambas med et asiatisk tvist
Ingredienser
- Grillede gambas
- 10 stk store tigerrejer med hoved
- 6 macadamianødder
- 1 stk forårsløg
- 1 stk rød chili
- 2 spsk hakket, friske koriander
- Marinade
- 2 spsk hoisinsauce
- 2 spsk soja
- 1 spsk revet ingefær
- 1 fed revet hvidløg
- 1 spsk brun farin
- ½ lime , saften herfra
Sådan gør du
Step 1
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og del marinaden op i to skåle – en til at pensle rejerne med og en til dip bagefter.
Step 2
Grill rejerne ved høj varme 2-3 min. på hver side, og pensl dem løbende med marinaden. Vend gerne rejerne flere gange undervejs.
Step 3
Hak macadamianødder, forårsløg, chili og koriander, og drys det over rejerne inden servering. God fornøjelse!
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...