30/9/2022
|
Løgismose i Netto
Lomo med Borretane-løg
Ingredienser
- 200 g lomo
- 1 glas Løgismose Borretane-løg
- bredbladet persille
- Løgismose olivenolie
Sådan gør du
Step 1. Anret Lomoen på et fad og fordel Borretane-løg ovenpå.
Step 2. Top med persilleblade og olivenolie. Servér med surdejsbrød.
Andre forslag
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco al Pastor
Tacoen over dem alle, elsket af mange og bestående...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...