1/6/2021
|
Magasin 5 2021
Nye løg og kartofler med rygeost
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at lave en komplet grill-middag ud af grillede grønne sager.
Her får du en servering med grillede nye løg, friskopgravede kartofler og cremet rygeost, som både kan fungere enkeltvis som frokostservering, som forret eller som tilbehør, hvor den sammen med andre grillede grøntsager udgør en herlig grillmenu, der er hyggelig at deles om.
Ingredienser
- 1 bundt nye løg med top
- 250 g nye danske kartofler
- 100 g Løgismose sødmælksrygeost
- Løgismose ekstra jomfruolivenolie
- Salt, peber og urter
Sådan gør du
Step 1
Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de lige netop er færdige, ca. 5-6 min.
Step 2
Rens og halvér løgene og grill dem hårdt på en varm grill.
Step 3
Anret de kogte kartofler og grillede løg på et fad med små klumper rygeost og god olie og smag til med salt og peber. Pynt med havens urter.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...