31/1/2022
|
Magasin 1 2022
Frølår med friteret persille og citron
Ingredienser
- Frølår med friteret persille og citron
- 1 kg franske frølår
- 100 g hvedemel
- 100 g smør
- ½ l smagsneutral olie
- 1 bakke kruspersille
- 1 citron
- Salt og peber
Sådan gør du
Sådan gør du
Bland hvedemel med salt og peber. Vend frølårene heri.
Steg frølårene på en pande med smør ca. 2-3 min på hver side ved middel varme, til de er gyldne og gennemstegte.
Varm neutral olie op til 170 °C i en høj gryde, og fritér persillen, til den er sprød.
Anret frølårene på et fad med friteret persille og citronbåde.
Andre forslag
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...