1/11/2022
|
Løgismose i Netto
Hønsesalat i forklædning
Hønsesalat i forklædning – her i en lun og friskere udgave med rygeost.
Ingredienser
- 4 skiver rugbrød
- Løgismose smør eller stegt kyllingefedt til brødet
- 2 stk Løgismose kyllingebryster eller kød plukket fra en hel kogt Løgismose kylling
- 1 dl Løgismose rygeost
- 1 spsk grovkornet sennep
- 100 g Løgismose syltede perleløg
- 2 stk Løgismose syltede drueagurker
- Frisk peberrod
- Karse
Sådan gør du
Step 1
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, og steg dem i smør og lidt krydderurter i 10-15 minutter, afhængig af størrelse.
Step 2
Dræn perleløg, og steg dem på panden, hvor kyllingebrysterne blev stegt. Steg perleløg til de karamelliserer let.
Step 3
Bland rygeost og sennep.
Step 4
Smør fedt på brødet, skær kyllingebryst i tynde skiver og kom på brødet, top med en god klat rygeostcreme, perleløg og drueagurker. Pynt med karse og friskhøvlet peberrod efter temperament.
Andre forslag
Kryddersild med rygeost
Løgismose kryddersild har noter af allehånde, kanel, appelsin og peber. Giv de krydrerede smage m...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...
Meunierestegt julerødspætte med sauce tatar
En god gammel klassiker – smørstegt fiskefilet serv...
Varmrøget laks med hytteost og chimichurri
Nogle vil måske kalde dette stykke smørrebrød for det sunde alternativ på julefrokostbordet...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...