Bryllupsmad
19 resultater
Limoncello spritz
Forfriskende og populær italiensk drink, der kombinerer den søde og intense smag af limoncello-li...
Vermouth Tonic
Gør som de hippeste barer, og servér en simpel og elegant aperitif med lige dele Vermouth Rosso o...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens rødgrød med fløde
Vi kommer ikke uden om rødgrød med fløde, når snak...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Gilda
Gilda en bundtraditionel baskisk pinxto, som består af syltet chili, en oliven og en ansjos – nem...
Rogn med sprødt
Stenbiderrogn – en klassisk og festlig delikatesse, som hører sæsonen til.
De sprøde risch...
Sommerlig tatar med trompetsvampe, kirsebær og hasselnødder
Klassisk og så alligevel ikke. I stedet for at rør...
Asparges i tempura med citronmayonnaise
Til stor glæde er de første grønne asparges la...
Østers i mineralsk univers
Tomatiseret muslingesuppe
Dampede kammuslinger med vietnamesiske nuancer
Côte du Boeuf af Aubrac-kvæg med kartoffelrösti og portvinssauce
I opskriften her er det den storslåede Côte du Boeuf, som får kærlig kokke-behandling og serveres...
Salte vafler med parmaskinke og italiensk tapenade
Hvide asparges med sortfodsskinke
Torsk og svampe
Lobster rolls
Er man velbevandret i den (til tider tvivlsomme) amerikanske gastronomi, er man højest sandsynlig...