Bryllupsmad
18 resultater
Vermouth Tonic
Gør som de hippeste barer, og servér en simpel og elegant aperitif med lige dele Vermouth Rosso o...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens rødgrød med fløde
Vi kommer ikke uden om rødgrød med fløde, når snak...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Gilda
Gilda en bundtraditionel baskisk pinxto, som består af syltet chili, en oliven og en ansjos – nem...
Rogn med sprødt
Stenbiderrogn – en klassisk og festlig delikatesse, som hører sæsonen til.
De sprøde risch...
Sommerlig tatar med trompetsvampe, kirsebær og hasselnødder
Klassisk og så alligevel ikke. I stedet for at rør...
Asparges i tempura med citronmayonnaise
Til stor glæde er de første grønne asparges la...
Østers i mineralsk univers
Fjordreje-madder med grillet citron-mayo
En delikat lille snack-servering til den iskolde gin & tonic eller velkomstboblerne.
D...
Limoncello spritz
Forfriskende og populær italiensk drink, der kombinerer den søde og intense smag af limoncello-li...
Tomatiseret muslingesuppe
Dampede kammuslinger med vietnamesiske nuancer
Côte du Boeuf af Aubrac-kvæg med kartoffelrösti og portvinssauce
I opskriften her er det den storslåede Côte du Boeuf, som får kærlig kokke-behandling og serveres...
Salte vafler med parmaskinke og italiensk tapenade
Hvide asparges med sortfodsskinke
Torsk og svampe
Lobster rolls
Er man velbevandret i den (til tider tvivlsomme) amerikanske gastronomi, er man højest sandsynlig...