11/10/2022
|
Løgismose i Netto
Burrata med soltørrede tomater
Perfekt anretning til tapasbordet og et godt glas vin
Ingredienser
Sådan gør du
Step 1. Del burrataen i 8 stykker og anret på et stort fad. Top burraten med hele soltørrede tomater og hæld syltelagen over anretningen.
Step 2. Afslut med et generøst skvæt olivenolie. Servér med surdejsbrød.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...