14/11/2022 | Løgismose i Netto
Butter Chicken-sauce med Paneer og spinat
En indisk vegetarret med Løgismose Butter Chicken-sauce
Ingredienser
- 1 bæger Løgismose Butter Chicken-sauce
- 2 pakker paneer (indisk grillost)
- 1 pose spinat (250-300 g)
- 2 fed hvidløg
- 1 almindeligt løg i tynde skiver
- smagsneutral olie til stegning
- Salt
- Dampede ris til 4 personer
Sådan gør du
Step 1. Skær paneeren i mindre stykker, og steg stykkerne på en pande i olie ved middel varme, til de er gyldne. Læg dem til side, og gem dem til senere.
Step 2. Tilsæt løg og hvidløg til panden, og sautér dem et par minutter til de bliver glasklare. Tilsæt spinat, og steg det hele til spinaten falder sammen.
Step 3. Tilsæt Butter Chicken-saucen, og smag evt. til med salt. Tilsæt paneer til retten, og lad det hele simre sammen i 4-5 minutter inden servering.
Step 4. Servér med kogte ris og evt. brød.
Andre forslag
Trøffelburger
At sætte tænderne i en saftig burger er en fornøjelse for smagsløgene, som vi alle kender – især ...
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blom...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Kalvefilet med røget hollandaise, ærter & nye gulerødder
Nyhøstede, friskbælgede ærte...