14/11/2022
|
Løgismose i Netto
Butter Chicken-sauce med Paneer og spinat
En indisk vegetarret med Løgismose Butter Chicken-sauce
Ingredienser
- 1 bæger Løgismose Butter Chicken-sauce
- 2 pakker paneer (indisk grillost)
- 1 pose spinat (250-300 g)
- 2 fed hvidløg
- 1 almindeligt løg i tynde skiver
- smagsneutral olie til stegning
- Salt
- Dampede ris til 4 personer
Sådan gør du
Step 1. Skær paneeren i mindre stykker, og steg stykkerne på en pande i olie ved middel varme, til de er gyldne. Læg dem til side, og gem dem til senere.
Step 2. Tilsæt løg og hvidløg til panden, og sautér dem et par minutter til de bliver glasklare. Tilsæt spinat, og steg det hele til spinaten falder sammen.
Step 3. Tilsæt Butter Chicken-saucen, og smag evt. til med salt. Tilsæt paneer til retten, og lad det hele simre sammen i 4-5 minutter inden servering.
Step 4. Servér med kogte ris og evt. brød.
Andre forslag
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Bøfsandwich med brun sovs
En klassiker fra de danske pølsevogne og grillbarer – bøfsandwichen.
...
Flæskesteg med sprød svær, kartofler og brun sovs
Lad vores kok guide dig til en mør og saftig flæsk...
Helstegt kylling med urter og bearnaise
Den gode, fritlevende kylling i symfoni med fuldfe...
Bøf bearnaise
Entrecôte, klassisk bearnaisesauce, haricots verts og sprøde pommes frites er klassisk café...
Svampebygotto
Byg har været en del af bondekøkkenet og i Danmark har vi en lang tradition for at dyrke ko...
Vegetargryde med græskar, linser og svampe
Simreretter findes i tusindvis – der er dem med kylling eller hane, dem med kalv og med oks...
Braiseret bov med beder og gulerødder
Boven er en udskæring med meget bindevæv og skal d...