14/11/2022 | Løgismose i Netto
Butter Chicken-sauce med Paneer og spinat
En indisk vegetarret med Løgismose Butter Chicken-sauce
Ingredienser
- 1 bæger Løgismose Butter Chicken-sauce
- 2 pakker paneer (indisk grillost)
- 1 pose spinat (250-300 g)
- 2 fed hvidløg
- 1 almindeligt løg i tynde skiver
- smagsneutral olie til stegning
- Salt
- Dampede ris til 4 personer
Sådan gør du
Step 1. Skær paneeren i mindre stykker, og steg stykkerne på en pande i olie ved middel varme, til de er gyldne. Læg dem til side, og gem dem til senere.
Step 2. Tilsæt løg og hvidløg til panden, og sautér dem et par minutter til de bliver glasklare. Tilsæt spinat, og steg det hele til spinaten falder sammen.
Step 3. Tilsæt Butter Chicken-saucen, og smag evt. til med salt. Tilsæt paneer til retten, og lad det hele simre sammen i 4-5 minutter inden servering.
Step 4. Servér med kogte ris og evt. brød.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Dampet havørred, citronmayo og grillet citron
Duften af grill og smagen af friskfanget havørred er essensen af dansk forår – og så er det tilme...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Kærnemælks marinerede chicken wings med forårsgrønt og rygeostdressing
Skal måltidet smage af frihed?
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...