14/11/2022 | Løgismose i Netto
Butter Chicken-sauce med Paneer og spinat
En indisk vegetarret med Løgismose Butter Chicken-sauce
Ingredienser
- 1 bæger Løgismose Butter Chicken-sauce
- 2 pakker paneer (indisk grillost)
- 1 pose spinat (250-300 g)
- 2 fed hvidløg
- 1 almindeligt løg i tynde skiver
- smagsneutral olie til stegning
- Salt
- Dampede ris til 4 personer
Sådan gør du
Step 1. Skær paneeren i mindre stykker, og steg stykkerne på en pande i olie ved middel varme, til de er gyldne. Læg dem til side, og gem dem til senere.
Step 2. Tilsæt løg og hvidløg til panden, og sautér dem et par minutter til de bliver glasklare. Tilsæt spinat, og steg det hele til spinaten falder sammen.
Step 3. Tilsæt Butter Chicken-saucen, og smag evt. til med salt. Tilsæt paneer til retten, og lad det hele simre sammen i 4-5 minutter inden servering.
Step 4. Servér med kogte ris og evt. brød.
Andre forslag
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Saftige kyllingelår med peberfrugtsalsa
Det kan ganske enkelt smages, når en kylling har haft et godt liv. Løgismose håndskårne kyllingel...
Butterfly kylling i en pool af grøntsager
Grundstenene i det italienske køkken er enkelhed, nøje udvalgte råvarer og retter, der kan deles ...
Kyllingelår som rôtis med glaserede grøntsager
Rôtis er små kyllingestege af udbenet, oprullet og håndbundet kyllingelår. En tilberedningsform, ...