15/5/2025
|
Magasin 2 2025
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehør med hvidløg og solmodne tomater på daggammelt brød.
Ingredienser
- 1 godt brød
- 400 g tomater
- 5 spsk Løgismose ekstra jomfruolivenolie
- 1 fed hvidløg
- 1 løg (salatløg, rødløg, zittauerløg, skalotteløg)
- 1 bundt basilikum
- 1 glas Løgismose oliven
- 1 citron
- ½ tsk sukker
- Salt
Sådan gør du
Step 1
Skær brødet i skiver og pensl med olivenolie. Grill eller bag brødet, indtil det er let sprødt, men fortsat blødt indeni.
Step 2
Skær tomater i mindre stykker og vend med olivenolie, finthakket hvidløg og løg, basilikum, oliven udkernet og skåret i tern og lidt citronsaft. Smag til med sukker og salt.
Step 3
Fordel tomaterne på det grillede brød og servér på en solrig dag.
Tip
Servér Løgismose kylligesteak til bruschetta med tomater. Den er lavet på udbenet lår af Løgismose kyllingen, og vi tør godt garantere, at du ikke kommer til at savne den klassiske grillbøf.
Andre forslag
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...