Parmesan
22 resultater
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Lav pesto af brændenælder. De er nemlig ikke bare ukrudt, når de vokser vildt i skove og haver. U...
Pappardelle med lammeragout
Påsken er i vente og foruden påskekyllinger og æg,...
Gratineret rabaton med salat af rucola, fennikel og gorgonzola
De fleste kender til gnocchi, men rabaton? Rabaton er en klassisk ret fra Piemonte af spinat, ric...
Pasta med røget mørbrad, kantareller og hasselnøddeflager i flødesauce
De røgede noter fra svinemørbraden tilfører en dyb og intens smag, imens efterårets kantareller o...
Ravioli med græskar og ricotta
Spaghetti Puttanesca
Napolitansk pastaklassiker med masser af umami ...
Pasta Limone
Sprøde polenta-fritter med pepperoni og parmesan
Malfatti
Omelet med urter
Luksuriøs omelet med kantareller og urtesalat på toppen. Hemmeligheden bag en god omelet er en sa...