20/10/2022 | Løgismose i Netto
Kødboller i tomatsauce
Ingredienser
- Kødboller
- 500 g hakket kalv og flæsk
- 1 løg finthakket
- 1 æg
- 1 spsk citron
- 30 g persille
- 3 spsk rasp
- 3 spsk parmesanost
- 2 tsk salt
- Andet
- 400 g rå kødboller
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 1 frisk mozzarella
- 1 håndfuld basilikum
Sådan gør du
Step 1. Bland alle ingredienser sammen i en skål, og lad farsen trække en halv time før den rulles til kødboller.
Step 2. Placér kødboller i et ildfast fad og brun dem i ovnen ved 220 °C i ca. 10 min. Skru ned til 200 °C, tilsæt Løgismose Pastasauce og læg stykker af mozzarella på toppen.
Step 3. Bag retten i ca. 15 min til kødbollerne er gennembagte, saucen er varm og osten gratineret.
Step 4. Anret med frisk basilikum, og servér enten med pasta eller kartofler stegt sprøde i olivenolie.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Dampet havørred, citronmayo og grillet citron
Duften af grill og smagen af friskfanget havørred er essensen af dansk forår – og så er det tilme...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges mv.
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Kærnemælks marinerede chicken wings med forårsgrønt og rygeostdressing
Skal måltidet smage af frihed?
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk