29/10/2019
French eggs
Cremet og smørfyldt luksus-morgenmad
Ingredienser
- 4 æg
- 100 g Løgismose smør i tern
- Salt og friskkværnet peber
- Purløg og/eller trøffel
Sådan gør du
Step 1.
Pisk æggene let sammen.
Step 2.
Smelt en lille klat smør ved svag varme på en slip-let pande. Tilsæt æg og resten af smørret.
Step 3.
Tilbered æggene ved svag varme og ’træk’ æggemassen rundt i panden med en dejskraber - hele processen skal foregå ganske langsomt, så massen samler sig. Konsistensen skal være cremet og mere våd end normale røræg.
Step 4.
Smag til med salt og peber. Drys med purløg eller trøffel. Nyd på ristet brød.
Andre forslag
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Hjemmelavet granola med karamelsirup, kokos og nødder
Der findes et væld af granolaopskrifter – i vores version erstatter vi honning med saltkaramelsir...
Karamelliseret ananas
Hvem vil ikke gerne starte dagen med Piña Colada?
Nydt på Løgismose økologiske kokosskyr m...
Mælkemarmelade med havsalt
Dulche de leche eller mælkemarmelade – om du vælger den latinamerikanske eller danske betegnelse ...
Bircher müsli
Bircher müsli, kold grød, overnight oats eller den velsmagende start på dagen – kært barn har man...