6/3/2023 | Løgismose i Netto
Grillet surdejsbrød med soltørret cherrytomat tapenade
Ingredienser
- 1 glas Løgismose soltørret cherrytomattapenade
- 2 skiver godt surdejsbrød
- 2 fed hvidløg
- Frisk rucola
- Løgismose olivenolie
Sådan gør du
Step 1.
Bank hvidløgsfeddene med ryggen af en kniv, så de moser lidt.
Step 2.
Smør først skiver af surdejsbrødet med lid olivenolie og dernæst det knuste hvidløg.
Step 3.
Rist brødet til det er gyldent på en pande eller i ovnen.
Step 4.
Bræk brødet op i mindre bidder med fingrene og anret på en tallerken.
Step 5.
Fordel soltørret cherrytomat tapenade imellem brødstykkerne og afslut med rucola.
Andre forslag
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Gilda
Gilda en bundtraditionel baskisk pinxto, som består af syltet chili, en oliven og en ansjos – nem...
Luksus chili cheese tops med græsk yoghurt
De smager meget bedre end dem, du kan købe for penge hos den gyldne måge.
Forårsbao
Baobun er en asiatisk dampet bolle, blød og luftig – her fyldt med danske fjordrejer...
Rogn med sprødt
Stenbiderrogn – en klassisk og festlig delikatesse, som hører sæsonen til.
De sprøde risch...
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.