6/3/2023 | Løgismose i Netto
Grillet surdejsbrød med soltørret cherrytomat tapenade
Ingredienser
- 1 glas Løgismose soltørret cherrytomattapenade
- 2 skiver godt surdejsbrød
- 2 fed hvidløg
- Frisk rucola
- Løgismose olivenolie
Sådan gør du
Step 1.
Bank hvidløgsfeddene med ryggen af en kniv, så de moser lidt.
Step 2.
Smør først skiver af surdejsbrødet med lid olivenolie og dernæst det knuste hvidløg.
Step 3.
Rist brødet til det er gyldent på en pande eller i ovnen.
Step 4.
Bræk brødet op i mindre bidder med fingrene og anret på en tallerken.
Step 5.
Fordel soltørret cherrytomat tapenade imellem brødstykkerne og afslut med rucola.
Andre forslag
Sommergrønt med rygeost og dukkah
Et frisk supplement til sommerfrokosten eller aper...
Østers med råsyltede havtorn og puffede ris
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Østers med friteret brødkrumme
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Burrata med soltørrede tomater
Perfekt anretning til tapasbordet og et godt glas vin