20/10/2022 | Løgismose i Netto
Pasta alla Puttanesca
Italiano tradizionale – det er hvad Spaghetti alla Puttanesca er. Den traditionelle italienske pastaret har en umamirig sovs bestående af tomater, olivenolie, hvidløg, oliven, kapers og ansjoser. Med en base af Løgismose sugo all'Arrabbiata er denne opskrift lige til.
Ingredienser
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 400 g tørret spaghetti
- 8 ansjosfileter
- 1 håndfuld basilikum
- 1 håndfuld persille
- 50 g kapers
- 50 g pecorino ost
Sådan gør du
Step 1. Kog spaghetti i rigeligt saltet vand.
Step 2. Varm Løgismose Pastasauce på en pande sammen med finthakkede ansjoser, hakkede oliven og kapers.
Step 3. Vend pastaen sammen med tomatsaucen, når pastaen er kogt al dente. Tilsæt eventuelt lidt pastavand til retten for at gøre den saftig.
Step 4. Vend grofthakket persille og basilikum i lige før servering. Riv Pecorino over retten og servér straks.
Andre forslag
Trøffelburger
At sætte tænderne i en saftig burger er en fornøjelse for smagsløgene, som vi alle kender – især ...
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blom...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Kalvefilet med røget hollandaise, ærter & nye gulerødder
Nyhøstede, friskbælgede ærte...