20/10/2022 | Løgismose i Netto
Pasta alla Puttanesca
Italiano tradizionale – det er hvad Spaghetti alla Puttanesca er. Den traditionelle italienske pastaret har en umamirig sovs bestående af tomater, olivenolie, hvidløg, oliven, kapers og ansjoser. Med en base af Løgismose sugo all'Arrabbiata er denne opskrift lige til.
Ingredienser
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 400 g tørret spaghetti
- 8 ansjosfileter
- 1 håndfuld basilikum
- 1 håndfuld persille
- 50 g kapers
- 50 g pecorino ost
Sådan gør du
Step 1. Kog spaghetti i rigeligt saltet vand.
Step 2. Varm Løgismose Pastasauce på en pande sammen med finthakkede ansjoser, hakkede oliven og kapers.
Step 3. Vend pastaen sammen med tomatsaucen, når pastaen er kogt al dente. Tilsæt eventuelt lidt pastavand til retten for at gøre den saftig.
Step 4. Vend grofthakket persille og basilikum i lige før servering. Riv Pecorino over retten og servér straks.
Andre forslag
Pasta med røget mørbrad, kantareller og hasselnøddeflager i flødesauce
De røgede noter fra svinemørbraden tilfører en dyb og intens smag, imens efterårets kantareller o...
Efterårssalat af ristet grønkål med græskar, gedeost og brombær
På denne tid af året, hvor naturen folder sig ud i smukke farver, inviterer vi dig til at smage p...
Spaghetti al Tonno
Hemmeligheden bag denne simple italienske herlighed er ingredienser af høj kvalitet, som giver ma...
Surf 'n' turf
Grillet spidskål med ansjoscreme og Pecorino
Spidskål er i sæson fra juni og hen over de danske sommermåneder og udgør således et alletiders t...
Grillede majskolber med peberfrugtmarinade
Når sæsonen endelig er til at grille, ynder vi at grille ikke bare de gode stykker kød men også g...
Kulmule bagt på grillen
Kulmulen er i sæson hele året, men er i sommermånederne en yndet spise at tilberede på gril...