20/10/2022 | Løgismose i Netto
Pasta alla Puttanesca
Italiano tradizionale – det er hvad Spaghetti alla Puttanesca er. Den traditionelle italienske pastaret har en umamirig sovs bestående af tomater, olivenolie, hvidløg, oliven, kapers og ansjoser. Med en base af Løgismose sugo all'Arrabbiata er denne opskrift lige til.
Ingredienser
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 400 g tørret spaghetti
- 8 ansjosfileter
- 1 håndfuld basilikum
- 1 håndfuld persille
- 50 g kapers
- 50 g pecorino ost
Sådan gør du
Step 1. Kog spaghetti i rigeligt saltet vand.
Step 2. Varm Løgismose Pastasauce på en pande sammen med finthakkede ansjoser, hakkede oliven og kapers.
Step 3. Vend pastaen sammen med tomatsaucen, når pastaen er kogt al dente. Tilsæt eventuelt lidt pastavand til retten for at gøre den saftig.
Step 4. Vend grofthakket persille og basilikum i lige før servering. Riv Pecorino over retten og servér straks.
Andre forslag
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Saftige kyllingelår med peberfrugtsalsa
Det kan ganske enkelt smages, når en kylling har haft et godt liv. Løgismose håndskårne kyllingel...
Butterfly kylling i en pool af grøntsager
Grundstenene i det italienske køkken er enkelhed, nøje udvalgte råvarer og retter, der kan deles ...
Kyllingelår som rôtis med glaserede grøntsager
Rôtis er små kyllingestege af udbenet, oprullet og håndbundet kyllingelår. En tilberedningsform, ...