31/5/2019 | Løgismose i Netto,Magasin 5 2019
Marineret Løgismose kylling med kartoffelsalat
Sommeren er kommet, og det betyder, at grillen skal på overarbejde. Vi har gjort grill-arbejdet let og lavet en serie af udskæringer fra Løgismose kyllingen. Vores grill-serie består af Løgismose kyllingelår og overlår, marineret med citron, timian og rød peber, så det eneste du skal tænke på er at lægge dem på grillen, til skindet er sprødt og kødet saftigt og gennemstegt. Servér de grillede kyllingelår og overlår med en god kartoffelsalat. Marineret Løgismose kylling og klassisk kartoffelsalat er vores bud på en nem og skøn sommerret. Retten er med garanti et hit hos både børn og voksne og er tilmed nem at lave, så servér den roligt for hele familien en lun hverdagsaften.
Ingredienser
- Marinade
- 1 dl neutral olie
- 1 spsk Løgismose grovkornet sennep
- 2 spsk honning
- 1 tsk salt
- ½ citron
- Frisk timian
- Kylling og kartoffelsalat
- 1 kg nye kartofler
- 100 g mayonnaise
- 100 g Løgismose creme fraiche 18%
- 2 spsk Løgismose grovkornet sennep
- 1 bundt dild , hakket
- 2 pakker Løgismose marineret kyllingeoverlår eller -underlår
- 1 bundt persille , hakket
- 1 bundt purløg , hakket
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1.
Grill eller steg kyllingen på grillen eller i en forvarmet ovn ved 165 °C i 50 minutter.
Step 2.
Kog kartoflerne og køl dem af. Del de afkølet kartofler i halve.
Step 3.
Rør alle ingredienserne til kartoffelsalaten sammen, på nær kartoflerne, og smag til med salt og peber. Vend derefter kartoflerne med dressingen.
Step 4.
Servér kartoffelsalaten med kyllingen og evt. en frisk grøn salat.
Andre forslag
Trøffelburger
At sætte tænderne i en saftig burger er en fornøjelse for smagsløgene, som vi alle kender – især ...
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blom...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Kalvefilet med røget hollandaise, ærter & nye gulerødder
Nyhøstede, friskbælgede ærte...