6/3/2023 | Løgismose i Netto
Sardiner med soltørrede oliven
Ingredienser
- 1 glas Løgismose tørrede oliven
- 1 dåse ansjoser eller sardiner
- 1 citron
- surdejsbrød
- Løgismose olivenolie
Sådan gør du
Step 1.
Hæld olien fra dåsen med ansjoser og anret ansjosfileterne på en tallerken.
Step 2.
Top med frisk revet citronskal, kværnet peber og tørrede oliven. Dryp olivenolien henover.
Step 3.
Nyd med godt surdejsbrød. Bag gerne dit eget med Løgismose brødblanding til surdejsbrød eller anvend Løgismose surdejsbaguette.
Andre forslag
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco al Pastor
Tacoen over dem alle, elsket af mange og bestående...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Banh Mi – vietnamesisk sandwich med franske rødder
Måske du har stødt på Bánh Mì på storbyens pulserende madmarkeder – eller måske du endda ha...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...