Æg
29 resultater
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Luksus chili cheese tops med græsk yoghurt
De smager meget bedre end dem, du kan købe for penge hos den gyldne måge.
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Kærnemælksfromage med råmarinerede bær
Måske en lidt gammeldags dessert, vi bedst kender ...
Tagliolini med fisk og skaldyr
På italiensk Tagliolini ai Frutta del mare – en pastaret bestående af båndpasta lang som sp...
Tortelli med jomfruhummer og stracciatella
Tortelli – fyldte pastaer, der har sin oprindelse i den italienske region Toscana.
I denne...
Gratineret rabaton med salat af rucola, fennikel og gorgonzola
De fleste kender til gnocchi, men rabaton? Rabaton er en klassisk ret fra Piemonte af spinat, ric...
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Gâteau au fromage blanc
Luksuriøs toast med pocheret æg og luftig hollandaise
Smørristet toast med æg i tre variationer – pocheret, i en hollandaise og dem fra ha...
Saltet laks med æg
En flerstrenget symfoni af æg udspiller sig på de saltede stykker laks, når vagtelæg og caviar an...
Ostesouffle med frisk gedeost og bitre salater
Irgrøn grønkålssuppe
Omelet med urter
Luksuriøs omelet med kantareller og urtesalat på toppen. Hemmeligheden bag en god omelet er en sa...
Salade Niçoise
Opskriften har vi frem fra et af de gamle vinklub-magasiner fra 1998. Måske det bedste bud på Sal...