Hverdag
366 resultater
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Iskaffe deluxe
Køl af på de varme dage med denne læskende iskaffe.
Iskaffe kan laves i et utal af variant...
Umuts TSO-chicken Løgismose kylling
Prøv Umut Sakaryas opskrift på General TSO-chicken med Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Thailandsk kokossuppe – Tom Kha Gai
Med klassiske asiatiske ingredienser som limeblade...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Ossobuco med mos og gremolata
Ossobuco er en gammel egnsret fra Lombardiet, som dog ikke er gået af mode, nå...
Andebiksemad
I denne opskrift på biksemad med and forvandles resterne fra juleaften til glæde for både s...
Helstegt kylling med urter og bearnaise
Den gode, fritlevende kylling i symfoni med fuldfe...
Svampebygotto
Byg har været en del af bondekøkkenet og i Danmark har vi en lang tradition for at dyrke ko...
Vegetargryde med græskar, linser og svampe
Simreretter findes i tusindvis – der er dem med kylling eller hane, dem med kalv og med oks...
Braiseret bov med beder og gulerødder
Boven er en udskæring med meget bindevæv og skal d...
Pasta med grillede artiskokker
Vi holder så meget af det – det italienske køkken. Her er grundstenene nøje udvalgte råvarer, det...
Albondigas
Albondigas er noget så saftigt som det spanske ord for kødboller samt navnet på en let krydret, t...
Kyllingekødboller med kartoffelmos, tyttebær og brun sovs
Svenskernes nationalret og IKEAs trækplaster. Her serveret med Løgismose færdigkogte kyllingekødb...
Pasta i tomatsauce med kyllingekødboller
Vores kok Kasper har ladet sig inspirere af klassikeren fra Lady og Vagabonden og lavet en tomats...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Taco al Pastor
Tacoen over dem alle, elsket af mange og bestående...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Banh Mi – vietnamesisk sandwich med franske rødder
Måske du har stødt på Bánh Mì på storbyens pulserende madmarkeder – eller måske du endda ha...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Grillet havørred, citronmayo og grillet citron
Duften af grill og smagen af friskfanget havørred er essensen af dansk forår – og så er det tilme...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Lav pesto af brændenælder. De er nemlig ikke bare ukrudt, når de vokser vildt i skove og haver. U...
Kærnemælksmarinerede chicken wings med grønt og rygeostdressing
Skal måltidet smage af frihed?
Pizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld sommerhalvåret med fynsk ostehåndværk <...
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Sæsonens fisk med svampe- og rødløgskompot
For at fremtrylle denne ret skal du forbi fiskehandleren og hente sæsonens friskfangede fis...
Tortelli med jomfruhummer og stracciatella
Tortelli – fyldte pastaer, der har sin oprindelse i den italienske region Toscana.
I denne...
Pappardelle med lammeragout
Påsken er i vente og foruden påskekyllinger og æg,...