Fødselsdagsmad
54 resultater
Limoncello spritz
Forfriskende og populær italiensk drink, der kombinerer den søde og intense smag af limoncello-li...
Vermouth Tonic
Gør som de hippeste barer, og servér en simpel og elegant aperitif med lige dele Vermouth Rosso o...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Bocuse kokkens rødgrød med fløde
Vi kommer ikke uden om rødgrød med fløde, når snak...
Hjemmebagte kræmmerhuse med vaniljecreme & jordbær
De sprøde, søde og små kræmmerhuse er måske en lidt old school dessert, men ikke desto mind...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Banh Mi – vietnamesisk sandwich med franske rødder
Måske du har stødt på Bánh Mì på storbyens pulserende madmarkeder – eller måske du endda ha...
Gilda
Gilda en bundtraditionel baskisk pinxto, som består af syltet chili, en oliven og en ansjos – nem...
Kærnemælksfromage med råmarinerede bær
Måske en lidt gammeldags dessert, vi bedst kender ...
Luksus chili cheese tops med græsk yoghurt
De smager meget bedre end dem, du kan købe for penge hos den gyldne måge.
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Jordbærtrifli med hvid chokoladecreme, basilikum og knas
Sødmefyldte jordbær, cremet fløde og kammerjunkere...
Fetasalat med grillet grønt
Grillet ribeye med kryddersmør
Gratineret gedeost med grillet aubergine og tomattapenade
Rabarber-crumble med vaniljemættet crème anglaise
Luksuriøs toast med pocheret æg og luftig hollandaise
Smørristet toast med æg i tre variationer – pocheret, i en hollandaise og dem fra ha...
Quatre-quarts aux pruneaux
Tynde torskeskiver i sauce marinière
Bagt torsk med lun rosenkålssalat og sennepsfumé
Farseret kaninryg med fettuccine og sprød salvie
Tomat-“farci” med kammuslinger og skummende skaldyrsbisque
Grillet ostemad med trøffel
Mandelpandekager med råcreme og bær
Pandekagen daterer mere end 500 år tilbage og opstod efter sigende i forbindelse med de 40 dages ...
Jordbær Romanof
Sødmefyldt, sommerspækket sommerdessert, hvor jordbær marineres i Cointreau og appelsinsaft og se...
Spidskål med creme fraiche og estragon
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre a...
Asparges med fast ost
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre a...