SPRØDE OG FRISKE ROSÉVINE
De pinke dråber kan sagtens nydes året rundt, og det er der flere og flere som gør. Dyk ned i vores fantastiske udvalg af fristende rosévine.
SALADE NIÇOISE & PROVENCES STOLHED
Sydfransk salat der spiller på de sammen teksturer som Gavoty rosévinen komplementerer: Sprødheden og saftigheden fra salaten, fedmen fra ægget, de olierede og bitre sorte oliven samt de salte ansjoser spiller roséen op til. Den korte skindkontakt i vinen giver ikke kun farve, men også en lettere tanninstrukter, som man kender fra rødvine, der er med til at give hele oplevelsen kant og karakter og samtidig en forfriskende og finesserig oplevelse med den umamispækkede salat.
Nyd dine favoritretter med rosévin. Visse rosévine fadlagres, hvilket giver en tungere og mere krydret smagsprofil, der i højere grad bør nydes til mad.
MODERNE REJECOCKTAIL & VIN-MATCH
Côteaux d'Aix-en-Provence fra Domaine d'Eole er den oplagte følgesvend til rejecocktail. Rosévinen har en forfriskende og krydret stil, der håndterer alt fra sødmen i rejerne og tomaterne til citronens syrespark og hvidløgets skarpe kant. En god kombination, der trækker retten i en lettere og friskere retning.
Solis Lumen betyder solens lys, og det hyldes på etikkerne, som i sarte nuancer viser os en sejlbåd, der dovent ligger svajer på Middelhavet, mens solen går sin gang hen over himlen.
SAINT MAX
Nyd Côtes de Provence Rosé Saint Max og drøm dig til lys, skønhed og rosé i rigelige mængder. Læs skribent Signe Wulffs rejseguide til vin og mad i Provence og forelsk dig i regionens mange attraktioner for mad- og vinelskere.