Påskemad
47 resultater
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kryddersild med rygeost
Løgismose kryddersild har noter af allehånde, kanel, appelsin og peber. Giv de krydrerede smage m...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...
Meunierestegt julerødspætte med sauce tatar
En god gammel klassiker – smørstegt fiskefilet serv...
Varmrøget laks med hytteost og chimichurri
Nogle vil måske kalde dette stykke smørrebrød for det sunde alternativ på julefrokostbordet...
Pappardelle med lammeragout
Påsken er i vente og foruden påskekyllinger og æg,...
Marinerede sild på svensk
Løgismose marinerede sild er en klassisk sild med noter af allehånde. Nyd dem på en rugbrødsmad m...
Karrymarinerede sild med sylt
Løgismoses bud på en karrysild med smag fra knuste krydderier, karry og løg. Tilfør sprødhed til ...
Stegte sild med æble og peberrod
En sildemad a la æbleflæsk med Løgismose stegte sild, æblekompot, friske æblestykker, peberrod og...
Hønsesalat med drueagurker og syltede svampe
En dansk smørrebrødsklassiker spækket med Løgismose kylling, syltede agurker og svampe og en mass...
Rørt oksetatar på velhængt mørbrad
Hønsesalat i forklædning
Hønsesalat i forklædning – her i en lun og friskere udgave med rygeost.
Kernerugbrød uden surdej
Coq au Riesling
Coq au Riesling er ren Løgismose klassik. I 10’erne, før det blev moderne at købe sit måltid på g...
Stjerneskud med rødtunge, asparges, fjordrejer og caviar
Det var smørrebrødsjomfruen, Ida Davidsen, der opfandt stjerneskuddet til ære for den russiske ko...
Lammefrikassé med dild og rejer
Rabarber-crumble med vaniljemættet crème anglaise
Luksuriøs toast med pocheret æg og luftig hollandaise
Smørristet toast med æg i tre variationer – pocheret, i en hollandaise og dem fra ha...
Tynde torskeskiver i sauce marinière
Fennikel sild
Ruths kryddersild med pisket creme fraiche, løg og kapers
Til det store sildebord får du her opskriften på en sildemad med bornholmske kryddersild, pisket ...
Solbær-blommesild
Marinerede sild med mild karrysalat
Anderillette med syltede drueagurker, sennep og grillet brød
Hjemmelavet rillette er slet ikke så svært – særligt ikke hvis du har anderester fra...
Løgismose karrysild med smilende æg og brøndkarse
En simpel klassiker, hvor magien ligger i detaljen. Nemlig det perfekt kogte æg fra frilandshøns ...
Ø-laks med flødestuvet spinat og trøffel
Skal der fisk på frokostbordet? Servér koldrøget laks med flødestuvet spinat – en klassiker til b...
Kogte kålpølser med grønlangkål
Julefrokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget,...
Løgismose kryddersild med løg
Tarteletter med Løgismose kylling og morkler
Tarteletter stammer fra det franske tartelette, som betyder lille tærte. Den porøse, smørfyldte t...
Anne-Grethes hindbær-snaps
Saltet laks med æg
En flerstrenget symfoni af æg udspiller sig på de saltede stykker laks, når vagtelæg og caviar an...