Kogning
94 resultater
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Lammebrisler med ærtepuré og ristede kantareller
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Sauce til and og flæskesteg
Få opskriften fra kokkene på Nordre Toldbod.
Surf 'n' turf
Duebryst, farserede morkler, pommes parisiennes og lys pebersauce med råsyltede solbær
Kransekagetårn med nougat og pistacie
Steg af dyrekølle med Hasselbach kartofler, glaserede perleløg og vildtsauce
Grønkålssalat med solbærvinaigrette
Vores kok, Martin, elsker kål og for ham kan det sjældent blive for groft, mens andre kan synes, ...
Salat med bagte rodfrugter, pinjekerner og asier
Gråand med sprængte hjerter, bagt hvidløgscreme og varme krydderier
Presa med kartoffeltærte, palmekål, græskar-puré og fino sherry
Kogt torskerogn
Alkoholfri gløgg
Kanel, kardemomme, appelsinskal og nelliker. I denne opskrift på alkoholfri æblegløgg forenes jul...
Krikand med glaserede rødbeder og sauce med brombær
Hummerconsommé
Consommé er den gastronomiske betegnelse for en klaret suppe, som kan koges på alt fra fjerkræ ...
Plateau de fruit de mer
Hvide asparges med sortfodsskinke
Cacio e pepe
Trøffelpasta
Kogte krebs
Entrecôte
Artiskokker med brunet kaperssmør
Dronningesyltetøj
Jordbærtrifli
Côte de boeuf med peber-bearnaise
Pocheret æg
Passionsfrugthollandaise
Sprængt gåsebryst
Kold ærtesuppe
Østers og champagne – det er da luksus. på trods af at denne ret er forholdsvis simpel, indeholde...
Kalvefrikassé
Stegt kalvelever med syltede løg
Høns i asparges
Denne version af høns i asparges adskiller sig en smule fra den velkendte variant, hvor fyldet læ...